{brick-oven pizza} Puszyste ciasto pięknie rosło na rozgrzanym szamocie. Wystarczyły 3-4 minuty i pizza była gotowa! Wszystko z pieca chlebowego smakuje tak, że słów brak. 21 marca 2023 In Mikantor bread cooking fire fire folk food foodies O&S organicfood oven pizza slow slowfood slowlife ← Previous post Next post → 2 Comments Iw 22 marca 2023 Znam ten smak. admin 22 marca 2023 To fajnie! Cieszę się :-))) Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Iw
Znam ten smak.
admin
To fajnie! Cieszę się :-)))