{koszyczek jarmużu} Dalej uszczuplam jarmuż. Poobcinałam boczne liście, które dodałam do jajecznicy. Resztę usmażyłam do ziemniaków. Sezonowość jest piękna. 21 marca 2023 In Mikantor food foodies garden green nature O&S organic organic seeds organicfood slowfood slowlife spring wiosna ← Previous post Next post → 2 Comments Iw 22 marca 2023 Muszę spróbować uprawy jarmużu . Pięknie wygląda na zdjęciu. admin 22 marca 2023 Śmiało próbuj! Jarmuż jest łatwy w uprawie. To zdrowe i cenne warzywo, które daje dużo jedzenia. Powodzenia! Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Iw
Muszę spróbować uprawy jarmużu .
Pięknie wygląda na zdjęciu.
admin
Śmiało próbuj! Jarmuż jest łatwy w uprawie. To zdrowe i cenne warzywo, które daje dużo jedzenia.
Powodzenia!