{apple pie} Żeliwo i ogień. Z całą pewnością podnoszą walory rustykalnego ciasta z jabłkami. 25 sierpnia 2020 In Mikantor cabin campfire cooking fire dolci fire folk food foodies kitchen organic organicfood slowfood slowlife sweet table ← Previous post Next post → 7 Comments Barbara 26 sierpnia 2020 Ciasto z jabłkami ze swojego ogrodu najlepsze. Nigdy nie piekłam na ogniu…musi smakować inaczej…pysznie! Prawdziwie rustykalnie. admin 28 sierpnia 2020 Och, smakuje o niebo lepiej niż z piekarnika. Zresztą my jesteśmy fanatykami gotowania na ogniu Każdy musi mieć jakiegoś bzika Całuski :* Barbara 31 sierpnia 2020 Takie bziki są piękne i godne naśladowania. Ściskam. Kasia 31 sierpnia 2020 Wpadłabym na kawałeczek tylko trochę daleko admin 1 września 2020 No tak. Teraz to już znacznie dalej od siebie mieszkamy. Ale dobrze, że sercem jesteśmy blisko. admin 1 września 2020 dziękujemy, że tak sądzisz :-)))) Całusy i uściski . Marilyn 3 października 2020 Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Barbara
Ciasto z jabłkami ze swojego ogrodu najlepsze
. Nigdy nie piekłam na ogniu…musi smakować inaczej…pysznie! Prawdziwie rustykalnie
.
admin
Och, smakuje o niebo lepiej niż z piekarnika.

Zresztą my jesteśmy fanatykami gotowania na ogniu
Każdy musi mieć jakiegoś bzika
Całuski :*
Barbara
Takie bziki są piękne i godne naśladowania
. Ściskam
.
Kasia
Wpadłabym na kawałeczek
tylko trochę daleko 



admin
No tak. Teraz to już znacznie dalej od siebie mieszkamy.

Ale dobrze, że sercem jesteśmy blisko.
admin
dziękujemy, że tak sądzisz :-))))
.
Całusy i uściski
Marilyn