{ Bayreuther Hell} Czasem w wiadrze z zimną wodą chłodzimy mleko od gospodarza, czasem piwo. 15 września 2020 In Mikantor folk food foodies kitchen lato O&S slow slowfood slowlife summer ← Previous post Next post → 2 Comments Barbara 15 września 2020 A w upały piwo smakuje najlepiej…znam ten smak z górskich schronisk…i tam smakuje przednio i jak gasi pragnienie😍🍺🍺. admin 16 września 2020 O tak! lato to lubi. Piwo mocno wychładza organizm, więc za chwilę będzie mało wskazane. No chyba, że podgrzane ;-))) Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Barbara
A w upały piwo smakuje najlepiej…znam ten smak z górskich schronisk…i tam smakuje przednio i jak gasi pragnienie😍🍺🍺.
admin
O tak!
lato to lubi.
Piwo mocno wychładza organizm, więc za chwilę będzie mało wskazane.
No chyba, że podgrzane ;-)))