{before supper} Parmigiano-Reggiano, dobra oliwa, fleur de sel. Już wszystko wiadomo, że na kolację będzie pasta! Do tego lampka wina i pora na weekend. 24 lutego 2017 In Mikantor food foodies organic slowfood table weekend ← Previous post Next post → 2 Comments Llooka 25 lutego 2017 I szałwia smażona!!!! admin 26 lutego 2017 O tak! Ja uwielbiam, Ty uwielbiasz. Ale na szałwie trzeba trochę poczekać 😉 Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Llooka
I szałwia smażona!!!!
admin
O tak!
Ja uwielbiam, Ty uwielbiasz. Ale na szałwie trzeba trochę poczekać 😉