{bliny} Idą goście, więc smażę bliny na mące gryczanej. Kawioru do nich nie mam, ale twaróg wiejski i skwarki. Przepis podawałam na blogu (szukaj: #przepis). 11 grudnia 2020 In Mikantor autumn copper folk food foodies kitchen linen organicfood przepis slowfood table ← Previous post Next post → 2 Comments Ela 12 grudnia 2020 Wspaniałe Mimi to Twoje dzielenie się…dziękuję admin 13 grudnia 2020 I ja dziękuję Po stokroć i z uśmiechem. Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Ela
Wspaniałe Mimi to Twoje dzielenie się…dziękuję

admin
I ja dziękuję
Po stokroć i z uśmiechem.