{bliny} Idą goście, więc smażę bliny na mące gryczanej. Kawioru do nich nie mam, ale twaróg wiejski i skwarki. Przepis podawałam na blogu (szukaj: #przepis). 11 grudnia 2020 In Mikantor autumn copper folk food foodies kitchen linen organicfood przepis slowfood table ← Previous post Next post → 2 Comments Ela 12 grudnia 2020 Wspaniałe Mimi to Twoje dzielenie się…dziękuję😊😚 admin 13 grudnia 2020 I ja dziękuję 🙂 Po stokroć i z uśmiechem. Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Ela
Wspaniałe Mimi to Twoje dzielenie się…dziękuję😊😚
admin
I ja dziękuję 🙂
Po stokroć i z uśmiechem.