{bosanski sirevi} Oto dwa prawdziwe skarby sztuki serowarskiej. Jeden to ser solankowy, Travnicki, drugi to Kashkaval – ser podpuszczkowy, dojrzewający i popularny na całych Bałkanach. Sery tradycyjne, owcze, dzikie w smaku, w ekologicznej jakości. 16 grudnia 2022 In Mikantor Balkan Bałkany Bosna Bośnia i Hercegowina folk food foodies holiday kitchen slow slowfood slowlife table travel ← Previous post Next post → 2 Comments Llooka 16 grudnia 2022 Kaszkwał pyszny z grilla! Och! admin 16 grudnia 2022 Tak! Ten ser wspaniale się grilluje. Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Llooka
Kaszkwał pyszny z grilla! Och!
admin
Tak! Ten ser wspaniale się grilluje.