{bread} W życiu trzeba mieć spokojny chleb… 5 czerwca 2022 In Mikantor bread chleb food foodies kitchen organicfood slow slowfood slowlife table Tartine bread ← Previous post Next post → 3 Comments Barbara 5 czerwca 2022 Ach, MIMI ten Wasz cudny chleb Tartine . Pieczony z sercem dlatego spokojny… A ja dzisiaj upiekłam chleb jaglany…ale na zakwasie żytnim z dużą ilością ziaren i suszoną śliwką. Taki misz masz . Tez smaczny. Kasia 4 lipca 2022 Piękny i pachnący pewnie pozdrawiam Cię Kasia admin 5 lipca 2022 Tak. Zresztą sama wiesz, jak pięknie pachnie domowy chleb. Ciągła wdzięczność za nasze pierwsze, wspólne wypieki Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Barbara
Ach, MIMI ten Wasz cudny chleb Tartine
. Pieczony z sercem dlatego spokojny…
. Tez smaczny
.
A ja dzisiaj upiekłam chleb jaglany…ale na zakwasie żytnim z dużą ilością ziaren i suszoną śliwką. Taki misz masz
Kasia
Piękny i pachnący pewnie
pozdrawiam Cię
Kasia
admin
Tak. Zresztą sama wiesz, jak pięknie pachnie domowy chleb.
Ciągła wdzięczność za nasze pierwsze, wspólne wypieki