{chleb pasterski} Chrupiące chlebki pieczone w piecu chlebowym. Jakie to pierwotne! Jakie to pyszne i proste. O raju! 28 lipca 2022 In Mikantor bread chleb food foodies kitchen O&S organicfood Polska slow slowfood slowlife ← Previous post Next post → 2 Comments Ela 28 lipca 2022 Mimi, przepychota taki chleb, pamiętam pieczone na blasze pieca u babci,właściwie takie bardziej placuszki z resztek ciasta, uwielbiałam je i uświadomiłaś mi , że do dzisiaj szukam takich smaków, są najlepsze, te proste, bez udziwnień i dodatków❤ admin 28 lipca 2022 Tak, Eli. Człowiek łaknie tego, co najprostsze. Tego, co prawdziwe ❤ Ściskam Cię mocno Piękna Duszo 😘 Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Ela
Mimi, przepychota taki chleb, pamiętam pieczone na blasze pieca u babci,właściwie takie bardziej placuszki z resztek ciasta, uwielbiałam je i uświadomiłaś mi , że do dzisiaj szukam takich smaków, są najlepsze, te proste, bez udziwnień i dodatków❤
admin
Tak, Eli. Człowiek łaknie tego, co najprostsze. Tego, co prawdziwe ❤
Ściskam Cię mocno Piękna Duszo 😘