{comfort food} Wiadomo, że pizzę można zrobić ze wszystkim, ale my stosujemy najczęściej trzy różne warianty. Wszystko zależy, co mamy w domu. Unikamy nadmiaru składników i dziwnych połączeń, które nie mają nic wspólnego z kuchnią włoską. 4 marca 2019 In Mikantor bread breakfast-people brunch food foodies herbs kitchen lunch organicfood pizza slowfood table ← Previous post Next post → 2 Comments Edith 4 marca 2019 U nas zazwyczaj tylko ser, sos i zioła. Czasem czosnek do tego. Prostota jest szczytem wyrafinowania 🙂 admin 7 marca 2019 Najlepiej! Zioła na pizzy to poezja! My jeszcze bardzo lubimy z anchois. Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Edith
U nas zazwyczaj tylko ser, sos i zioła. Czasem czosnek do tego. Prostota jest szczytem wyrafinowania 🙂
admin
Najlepiej!
Zioła na pizzy to poezja!
My jeszcze bardzo lubimy z anchois.