{Conchiglioni giganti} Muszle giganty na stół. A później do gara! Dziś włoska niedziela. Uczta (nie)zwykła. 14 stycznia 2018 In Mikantor bread brunch copper food foodies herbs Italy kitchen lunch madeinitaly marble pasta slowfood table Włochy ← Previous post Next post → 2 Comments kasia 14 stycznia 2018 I makaron i stol prezentuje sie oblednie…..taki stolik jest ponadczasowy….zawsze bedzie wygladal pieknie….mam nadzieje ze dobre winko tez sie znalazlo….dobrej „wloskiej”nocki admin 15 stycznia 2018 To prawda. Lubię bardzo ten stolik, bo ma ponadczasowy styl i wszędzie pasuje. Miłego, Kasiu :* Słonka! Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
kasia
I makaron i stol prezentuje sie oblednie…..taki stolik jest ponadczasowy….zawsze bedzie wygladal pieknie….mam nadzieje ze dobre winko tez sie znalazlo….dobrej „wloskiej”nocki
admin
To prawda. Lubię bardzo ten stolik, bo ma ponadczasowy styl i wszędzie pasuje.
Miłego, Kasiu :* Słonka!