{country apple pie}

Chleby przełożone do koszyków rozrostowych. Spokojnie wyrastają przy wystudzonym piecu. Tarta z letnich jabłek czeka na pokrojenie. Życie im bardziej proste – tym piękniejsze!

← Previous post

Next post →

4 Comments

  1. Mimi tak bardzo jestem ciekawa Twojego przepisu na tartę😊pozdrawiam❤

  2. Mimi, czy w którejś z książek jest przepis na to proste cudo?

  3. Tak. Był przepis na tartę z dziką różą. Chodzi o spód.
    Wierzch – to mus z moich jabłek.
    :-)))

  4. To bardzo klasyczny przepis. Możesz wybrać dowolny z internetu. Tarta to tarta. Tu nie ma wielkich różnic w przepisach.
    A na wierzch (podpieczony spód) dałam mus z własnych jabłuszek i wstawiłam do piekarnika na jakieś 10-15 minut.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.