{dutch oven cooking} Żeliwny garnek wstawiliśmy do żaru. Za godzinę danie będzie gotowe. Tymczasem mamy czas na kontemplowanie natury, zdjęcia i miłe rozmowy. Cieszymy się z każdej chwili, bo życie chwilą oznacza myślenie chwilą. 18 kwietnia 2021 In Mikantor beslowly campfire cooking fire fire folk food foodies green nature organicfood oven piknik Polska slow slowfood slowlife travel wood ← Previous post Next post → 2 Comments Llooka 19 kwietnia 2021 Co tam pysznego pyrka? admin 19 kwietnia 2021 Ribollita – na białym fasoli jaś. Coś pysznego! Polecam! Zrób koniecznie 🙂 A dziś mieliśmy pörkölt. Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Llooka
Co tam pysznego pyrka?
admin
Ribollita – na białym fasoli jaś. Coś pysznego!
Polecam! Zrób koniecznie 🙂
A dziś mieliśmy pörkölt.