Sekret idealnej pizzy to nie tylko dobre ciasto, sos i pozostałe składniki, ale również, a może przede wszystkim sam proces pieczenia. Glina, szamot, wysoka temperatura – to wszystko znacząco wpływa na smak.
Oj, cudnie! Sama radość piec pizzę w swoim piecu! Pierwsza pizza musiała wspaniale smakować prosto z pieca i na świeżym powietrzu. Pozdrawiam cieplutko.
Mimi-dziękuje, ze jesteś… Tęskniłam za Twoim piórem…
@marzewiecjestem nakierowała mnie na Twojego bloga…
Mam prawie wszystkie Twoje książki…
Pozdrawiam serdecznie z Colorado
Tak, tak. Czytała mi Twój komentarz przy stole. Prosiłam Karolinkę, aby podała Ci mój adres.
Byłam pewna, że znasz. Blog ma już kilka lat
Pozdrawiam ciepło!
Aga
Czyżby piec był już gotowy ?!!!!
admin
…no prawie
Ale można już w nim palić i piec. Zostały jeszcze prace wykończeniowych, które już sami zrobimy.
Ściskam gorąco!
Ela
Pycha na pewno.. i pięknie wygląda

Barbara
Oj, cudnie! Sama radość piec pizzę w swoim piecu! Pierwsza pizza musiała wspaniale smakować prosto z pieca i na świeżym powietrzu
. Pozdrawiam cieplutko
.
Tesia
Mimi-dziękuje, ze jesteś… Tęskniłam za Twoim piórem…
@marzewiecjestem nakierowała mnie na Twojego bloga…
Mam prawie wszystkie Twoje książki…
Pozdrawiam serdecznie z Colorado
admin
Tak, tak. Czytała mi Twój komentarz przy stole. Prosiłam Karolinkę, aby podała Ci mój adres.
Byłam pewna, że znasz. Blog ma już kilka lat
Pozdrawiam ciepło!
admin
Smakowała… Och, brak słów!
Zresztą wszystko z pieca chlebowego obłędny ma zapach i smak.
Ściskam mocno :***