Sekret idealnej pizzy to nie tylko dobre ciasto, sos i pozostałe składniki, ale również, a może przede wszystkim sam proces pieczenia. Glina, szamot, wysoka temperatura – to wszystko znacząco wpływa na smak.
Oj, cudnie! Sama radość piec pizzę w swoim piecu! Pierwsza pizza musiała wspaniale smakować prosto z pieca i na świeżym powietrzu🙏😋. Pozdrawiam cieplutko😘💗.
Mimi-dziękuje, ze jesteś… Tęskniłam za Twoim piórem…
@marzewiecjestem nakierowała mnie na Twojego bloga…😘
Mam prawie wszystkie Twoje książki…
Pozdrawiam serdecznie z Colorado
Tak, tak. Czytała mi Twój komentarz przy stole. Prosiłam Karolinkę, aby podała Ci mój adres.
Byłam pewna, że znasz. Blog ma już kilka lat 🙂
Pozdrawiam ciepło!
Aga
Czyżby piec był już gotowy ?!!!!
admin
…no prawie 🙂
Ale można już w nim palić i piec. Zostały jeszcze prace wykończeniowych, które już sami zrobimy.
Ściskam gorąco!
Ela
Pycha na pewno.. i pięknie wygląda😚😊
Barbara
Oj, cudnie! Sama radość piec pizzę w swoim piecu! Pierwsza pizza musiała wspaniale smakować prosto z pieca i na świeżym powietrzu🙏😋. Pozdrawiam cieplutko😘💗.
Tesia
Mimi-dziękuje, ze jesteś… Tęskniłam za Twoim piórem…
@marzewiecjestem nakierowała mnie na Twojego bloga…😘
Mam prawie wszystkie Twoje książki…
Pozdrawiam serdecznie z Colorado
admin
Tak, tak. Czytała mi Twój komentarz przy stole. Prosiłam Karolinkę, aby podała Ci mój adres.
Byłam pewna, że znasz. Blog ma już kilka lat 🙂
Pozdrawiam ciepło!
admin
Smakowała… Och, brak słów!
Zresztą wszystko z pieca chlebowego obłędny ma zapach i smak.
Ściskam mocno :***