{easy pizza margherita}

Sekret idealnej pizzy to nie tylko dobre ciasto, sos i pozostałe składniki, ale również, a może przede wszystkim sam proces pieczenia. Glina, szamot, wysoka temperatura – to wszystko znacząco wpływa na smak.

← Previous post

Next post →

7 Comments

  1. Czyżby piec był już gotowy ?!!!!

  2. …no prawie 🙂
    Ale można już w nim palić i piec. Zostały jeszcze prace wykończeniowych, które już sami zrobimy.
    Ściskam gorąco!

  3. Pycha na pewno.. i pięknie wygląda😚😊

  4. Oj, cudnie! Sama radość piec pizzę w swoim piecu! Pierwsza pizza musiała wspaniale smakować prosto z pieca i na świeżym powietrzu🙏😋. Pozdrawiam cieplutko😘💗.

  5. Mimi-dziękuje, ze jesteś… Tęskniłam za Twoim piórem…
    @marzewiecjestem nakierowała mnie na Twojego bloga…😘
    Mam prawie wszystkie Twoje książki…
    Pozdrawiam serdecznie z Colorado

  6. Tak, tak. Czytała mi Twój komentarz przy stole. Prosiłam Karolinkę, aby podała Ci mój adres.
    Byłam pewna, że znasz. Blog ma już kilka lat 🙂
    Pozdrawiam ciepło!

  7. Smakowała… Och, brak słów!
    Zresztą wszystko z pieca chlebowego obłędny ma zapach i smak.
    Ściskam mocno :***

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.