{fiš-paprikaš} Tradycyjna zupa rybna z dużą ilością papryki, którą przyrządza się w głównie w Slavonii i Baranji. Teraz także i w naszym ogrodzie. Uwielbiamy ją! 17 maja 2023 In Mikantor cabin campfire cooking fire fire fireoflove folk food foodies O&S organicfood Polska slow slowfood slowlife ← Previous post Next post → 2 Comments Iw 19 maja 2023 Ależ to musi smakować ! admin 23 maja 2023 Smakuje czysto i prosto: rybą i papryką. 🙂 Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Iw
Ależ to musi smakować !
admin
Smakuje czysto i prosto: rybą i papryką.
🙂