{fish pie} Pie prosto z pieca chlebowego. Pięknie się upiekł i delikatnie przyrumienił. Farsz rybny skrywa się pod pierzynką kruchego i bardzo maślanego ciasta. 11 września 2022 In Mikantor cooking fire fire fireoflove food foodies O&S organicfood oven slow slowfood slowlife ← Previous post Next post → 4 Comments Simple_art_wood 11 września 2022 Ty to potrafisz mnie zainspirować. No muszę upiec. Czuję jakie to jest pyszne . lavenda 12 września 2022 To musi być przepyszne! Mniam admin 12 września 2022 Tak. To jest rozczulające jedzenie. admin 12 września 2022 Zrób koniecznie! To jest bardzo, bardzo pyszne. Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Simple_art_wood
Ty to potrafisz mnie zainspirować.
.
No muszę upiec.
Czuję jakie to jest pyszne
lavenda
To musi być przepyszne! Mniam
admin
Tak. To jest rozczulające jedzenie.
admin
Zrób koniecznie!
To jest bardzo, bardzo pyszne.