{fish pie} Pie prosto z pieca chlebowego. Pięknie się upiekł i delikatnie przyrumienił. Farsz rybny skrywa się pod pierzynką kruchego i bardzo maślanego ciasta. 11 września 2022 In Mikantor cooking fire fire fireoflove food foodies O&S organicfood oven slow slowfood slowlife ← Previous post Next post → 4 Comments Simple_art_wood 11 września 2022 Ty to potrafisz mnie zainspirować. No muszę upiec. Czuję jakie to jest pyszne ❤️. lavenda 12 września 2022 To musi być przepyszne! Mniam 🙂 admin 12 września 2022 Tak. To jest rozczulające jedzenie. admin 12 września 2022 Zrób koniecznie! To jest bardzo, bardzo pyszne. Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Simple_art_wood
Ty to potrafisz mnie zainspirować.
No muszę upiec.
Czuję jakie to jest pyszne ❤️.
lavenda
To musi być przepyszne! Mniam 🙂
admin
Tak. To jest rozczulające jedzenie.
admin
Zrób koniecznie!
To jest bardzo, bardzo pyszne.