{french beans} Zdecydowanie to jest rok fasoli szparagowej, której okres zbiorów bardzo się wydłużył. Największy plon uzyskałam z fasoli karłowej, krzaczastej i to jeszcze nie koniec. 7 sierpnia 2021 In Mikantor folk food foodies garden green kitchen lato nature O&S organic organic seeds organicfood slow slowfood slowlife summer ← Previous post Next post → 2 Comments Barbara 8 sierpnia 2021 U mnie też pięknie obrodziła fasolka:-). Dzisiaj zebrałam miseczkę i bedzie jutro na obiad….uwielbiam polaną oliwą i parmezanem👌💚. admin 10 sierpnia 2021 Wspaniale! Fasolka jest pyszna 💚 Trzymam kciuki za inne plony! Uścisków moc :*** Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Barbara
U mnie też pięknie obrodziła fasolka:-). Dzisiaj zebrałam miseczkę i bedzie jutro na obiad….uwielbiam polaną oliwą i parmezanem👌💚.
admin
Wspaniale!
Fasolka jest pyszna 💚
Trzymam kciuki za inne plony!
Uścisków moc :***