{french onion soup} Luty i zima. To idealny czas na francuską zupę cebulową. Zupa jest rozgrzewająca i syta. No i można zużyć sporo cebuli, która jest bardzo zdrowa i łatwo dostępna. 14 lutego 2021 In Mikantor food foodies kitchen organicfood slowfood slowlife table winter zima ← Previous post Next post → 2 Comments Ela 14 lutego 2021 Wspaniale wygląda z serem i grzanką..ma piękny kolor😍 admin 16 lutego 2021 no… i ten gęsty smak ;-))) Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Ela
Wspaniale wygląda z serem i grzanką..ma piękny kolor😍
admin
no… i ten gęsty smak ;-)))