{french orange tart} A po pizzy – rzutem na taśmę – piekła się tarta z sycylijskim dżemem pomarańczowym. To najlepszy sposób, aby wykorzystać rozgrzany piec chlebowy. No i znów pachniało na pół wioski. 27 kwietnia 2021 In Mikantor cooking fire dolci fire folk food foodies kitchen O&S organicfood oven slow slowfood slowlife sweet ← Previous post Next post → 2 Comments Kasia 4 maja 2021 Ooo kusicie 🍰❤🍰 zapach prawie do mnie doleciał. Pozdrawiam Was i może kiedyś będzie nam dane jeszcze się spotkać 😘😘😘 admin 4 maja 2021 Pewnie! Marzenia do spełnienia 😘 Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Kasia
Ooo kusicie 🍰❤🍰 zapach prawie do mnie doleciał.
Pozdrawiam Was i może kiedyś będzie nam dane jeszcze się spotkać 😘😘😘
admin
Pewnie!
Marzenia do spełnienia 😘