{fresh buttermilk cheese} Wciąż poszerzam wiedzę na temat serów domowych. Ostatnio zrobiłam ser z niepasteryzowanego mleka z czarnuszką. Odciekał w porcelanowym dripperze do kawy. Trzeba sobie radzić, gdy nie ma się zestawu dla małego serowara. 13 grudnia 2020 In Mikantor breakfest folk foodies kitchen organic organicfood Polska slow slowfood slowlife ← Previous post Next post → 2 Comments Ela 14 grudnia 2020 Ale super Mimi..moja mama kiedyś robiła na domowym sitkuprosty, bez dodatków… admin 15 grudnia 2020 tak, tak… Moja też Smaki dzieciństwa. Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Ela
Ale super Mimi..moja mama kiedyś robiła na domowym sitku
prosty, bez dodatków…
admin
tak, tak…
Moja też
Smaki dzieciństwa.