{fresh buttermilk cheese} Wciąż poszerzam wiedzę na temat serów domowych. Ostatnio zrobiłam ser z niepasteryzowanego mleka z czarnuszką. Odciekał w porcelanowym dripperze do kawy. Trzeba sobie radzić, gdy nie ma się zestawu dla małego serowara. 13 grudnia 2020 In Mikantor breakfest folk foodies kitchen organic organicfood Polska slow slowfood slowlife ← Previous post Next post → 2 Comments Ela 14 grudnia 2020 Ale super Mimi..moja mama kiedyś robiła na domowym sitku😊prosty, bez dodatków…😊 admin 15 grudnia 2020 tak, tak… Moja też 🙂 Smaki dzieciństwa. Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Ela
Ale super Mimi..moja mama kiedyś robiła na domowym sitku😊prosty, bez dodatków…😊
admin
tak, tak…
Moja też 🙂
Smaki dzieciństwa.