{harvest concept} Od lewej: musztardowiec, kapusta pak choi, kolorowe buraki liściowe, jarmuż, chrzan. Takie liście to ja mogę zbierać nawet w deszcz. 16 października 2020 In Mikantor autumn folk food foodies garden green kitchen nature O&S organic organic seeds organicfood slow slowfood slowlife table ← Previous post Next post → 4 Comments Barbara 18 października 2020 Czy mam rozumieć, że będzie z tego sałatka …czy sok??? W tym roku , w moich burakach znalazło się kilka buraków liściowych;-). Czerwone i jasno zielone…dodawałam je do sałatki z jarmużu:-) admin 18 października 2020 Sałatka. Nie mam jak wyciskać soków z liści. Brak maszyny. My wszystko zielone przejadamy. Jak króliki :-)))) Barbara 21 października 2020 Najlepiej!! I nic się nie zmarnuje:;-). Kocham zielone:-). admin 26 października 2020 O marnowaniu nie ma mowy. Ściskam mocno, Basiu :* Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Barbara
Czy mam rozumieć, że będzie z tego sałatka …czy sok??? W tym roku , w moich burakach znalazło się kilka buraków liściowych;-). Czerwone i jasno zielone…dodawałam je do sałatki z jarmużu:-)
admin
Sałatka.
Nie mam jak wyciskać soków z liści. Brak maszyny.
My wszystko zielone przejadamy. Jak króliki :-))))
Barbara
Najlepiej!! I nic się nie zmarnuje:;-). Kocham zielone:-).
admin
O marnowaniu nie ma mowy.
Ściskam mocno, Basiu :*