{holunder} Gdybym wiedziała, że racuchy z czarnym bzem są takie pyszne, to bym inaczej zaplanowała zbiory kwiatów. Ale teraz już wiem, że za rok będę bardziej uważna, aby nie przeoczyć takich Darów Natury. 23 lipca 2020 In Mikantor folk food foodies garden green lato nature O&S organicfood Polska slow slowfood slowlife summer ← Previous post Next post → 2 Comments Barbara 26 lipca 2020 Nie robiłam tego przepisu, ale zrobiłam syrop z kwiatów czarnego bzu na zimę. Też zapamiętam ten przepis, żeby wypróbować następnym razem🙏. admin 28 lipca 2020 Przepis na racuchy podam wkrótce 🙂 No ale na czarny bez trzeba będzie trochę zaczekać ;-))) Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Barbara
Nie robiłam tego przepisu, ale zrobiłam syrop z kwiatów czarnego bzu na zimę. Też zapamiętam ten przepis, żeby wypróbować następnym razem🙏.
admin
Przepis na racuchy podam wkrótce 🙂
No ale na czarny bez trzeba będzie trochę zaczekać ;-)))