{homemade maca} Boże chlebki, czyli podpłomyki pieczone na suchej blasze tradycyjnego pieca chlebowego. Przygotowane z mąki ze starej odmiany pszenicy – samopszy. Raptem trzy składniki : mąka, woda, sól. Smak najprostszy i zapewne cenniejszy od tuńczyka lub homara. 4 maja 2021 In Mikantor bread cooking fire folk food foodies kitchen nature O&S organicfood oven Polska slow slowfood slowlife ← Previous post Next post → 6 Comments Kasia 4 maja 2021 Cudne….świętujcie…💚 admin 4 maja 2021 Raz jeszcze dziękuję Kasiu za dzisiejszą NIESPODZIANKĘ ❤ To było urocze 🙂 Ela 4 maja 2021 Znam ten smak z dzieciństwa😊 admin 4 maja 2021 I to też jest Twoje „bogactwo”. Pamięć smaków na podniebieniu i w sercu ❤ Edith 5 maja 2021 Wszystkiego najlepszego, Kochana! Nie zdążyłam przed północą to chociaż przy wpisie z dobrą datą będą życzenia 🙂 admin 5 maja 2021 Dziękuję bardzo ❤ Wszystko na czas – nic się nie martw 🙂 Dzięki WIELKIE! Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Kasia
Cudne….świętujcie…💚
admin
Raz jeszcze dziękuję Kasiu za dzisiejszą NIESPODZIANKĘ ❤
To było urocze 🙂
Ela
Znam ten smak z dzieciństwa😊
admin
I to też jest Twoje „bogactwo”.
Pamięć smaków na podniebieniu i w sercu ❤
Edith
Wszystkiego najlepszego, Kochana! Nie zdążyłam przed północą to chociaż przy wpisie z dobrą datą będą życzenia 🙂
admin
Dziękuję bardzo ❤
Wszystko na czas – nic się nie martw 🙂
Dzięki WIELKIE!