{kamionka} Rano nastawiłam mleko na kwaśne. Za dwa dni będzie już zsiadłe. Po lekkim schłodzeniu da się kroić. Piękna sprawa, bo to zupełnie nieprzetworzony produkt. Po prostu żywy! 13 lutego 2024 In Mikantor ceramic DAR food foodies kitchen O&S organicfood slowfood slowlife table wood ← Previous post Next post → 2 Comments edi 14 lutego 2024 uwielbiam admin 14 lutego 2024 To bardzo dobrze. Na zdrowie ❤️ Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
edi
uwielbiam
admin
To bardzo dobrze.
Na zdrowie ❤️