{kartacze} Kartacze zwane także cepelinami, pyzami a nawet kołdunami. Wszystko zależy od regionu. Muszą być suto okraszone stopioną słoniną. Ten regionalny przysmak przygotowany został przez Koło Gospodyń Wiejskich. Och, Podlasie! 11 marca 2022 In Mikantor folk food foodies kitchen Podlasie Polska slow slowfood slowlife table ← Previous post Next post → 2 Comments Barbara 30 marca 2022 Podlasie czeka na Was Kochani…..pokochaliście Podlasie i Podlasie pokochało Was….💚💚💚. admin 1 kwietnia 2022 Bardzo pokochaliśmy 💚💚 Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Barbara
Podlasie czeka na Was Kochani…..pokochaliście Podlasie i Podlasie pokochało Was….💚💚💚.
admin
Bardzo pokochaliśmy 💚💚