{Kiermash & Mandu} Podczas targów Kiermash można było spróbować pysznych koreańskich pierożków gotowanych na parze. Te małe koreańskie przysmaki wypadły naprawdę bardzo pysznie. Dobrze, że Mandu ma stały lokal przy Starym Kleparzu. 6 czerwca 2017 In Mikantor food foodies Forum Kiermash Kraków Mandu slowfood targi ← Previous post Next post → 2 Comments Llooka 7 czerwca 2017 Moje ulubione, to te wegańskie. Mniam! admin 7 czerwca 2017 Może jutro ich spróbuję. Jedziemy do Krako. Ale najważniejsze, że weekend już tuż… tuż! Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Llooka
Moje ulubione, to te wegańskie. Mniam!
admin
Może jutro ich spróbuję. Jedziemy do Krako.
Ale najważniejsze, że weekend już tuż… tuż!