{kuchnia polowa} Pierwsze gotowanie i pierwsze zadymianie okolicy. W wielkim kotle gotuje się bogracz – tradycyjne danie węgierskie. 12 października 2022 In Mikantor cooking fire fire fireoflove folk food foodies holiday Hungary kitchen madeinhungary Magyarország slow slowfood Węgry ← Previous post Next post → 2 Comments Llooka 12 października 2022 Wszystko, co wyszło tego kotła, smakowało jak ambrozja! admin 12 października 2022 Masz racje! To nasz zaczarowany kocioł 🙂 Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Llooka
Wszystko, co wyszło tego kotła, smakowało jak ambrozja!
admin
Masz racje!
To nasz zaczarowany kocioł 🙂