{kugel} Na stole podlaska babka ziemniaczana (kugel). Danie zachwycające, proste i bardzo syte. Tradycyjny przepis, którego nie wolno zmieniać, bo zagubi się smak, uleci zapach, przepadnie obyczaj. 17 marca 2022 In Mikantor folk food foodies holiday kitchen organicfood Podlasie Polska slow slowfood slowlife table travel wakacje ← Previous post Next post → 4 Comments Edith 17 marca 2022 Smak mojego dzieciństwa na Podlasiu admin 18 marca 2022 Bardzo nam zasmakowała i robiłam już dwa razy w domu Ruth 29 kwietnia 2022 Dowod na przenikanie kultur admin 29 kwietnia 2022 Tak, to prawda Dziękuję za słówko i pozdrawiam serdecznie! Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Edith
Smak mojego dzieciństwa na Podlasiu
admin
Bardzo nam zasmakowała i robiłam już dwa razy w domu
Ruth
Dowod na przenikanie kultur
admin
Tak, to prawda
Dziękuję za słówko i pozdrawiam serdecznie!