{kugel} Na stole podlaska babka ziemniaczana (kugel). Danie zachwycające, proste i bardzo syte. Tradycyjny przepis, którego nie wolno zmieniać, bo zagubi się smak, uleci zapach, przepadnie obyczaj. 17 marca 2022 In Mikantor folk food foodies holiday kitchen organicfood Podlasie Polska slow slowfood slowlife table travel wakacje ← Previous post Next post → 4 Comments Edith 17 marca 2022 Smak mojego dzieciństwa na Podlasiu❤ admin 18 marca 2022 Bardzo nam zasmakowała i robiłam już dwa razy w domu 🙂 Ruth 29 kwietnia 2022 Dowod na przenikanie kultur 🙂 admin 29 kwietnia 2022 Tak, to prawda 🙂 Dziękuję za słówko i pozdrawiam serdecznie! Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Edith
Smak mojego dzieciństwa na Podlasiu❤
admin
Bardzo nam zasmakowała i robiłam już dwa razy w domu 🙂
Ruth
Dowod na przenikanie kultur 🙂
admin
Tak, to prawda 🙂
Dziękuję za słówko i pozdrawiam serdecznie!