{ministry of food} Pizza z ziemniakami, lardo, cebulą i ziołami – wchodzi na stałe! Cucina povera zawsze nas zachwyca! 26 kwietnia 2021 In Mikantor book bread cookbook cooking fire food foodies herbs kitchen O&S organicfood oven pizza slow slowfood slowlife table ← Previous post Next post → 4 Comments Joanna 27 kwietnia 2021 Smakowitości! Z takiego pieca to najlepsza! Czy mogę prosić o przepis na ciasto? Pozdrawiam słonecznie:) admin 27 kwietnia 2021 Robimy na oko, ale bazą zawsze był i jest przepis od J. Olivera. https://www.jamieoliver.com/recipes/category/dishtype/pizza/ Pozdrawiam serdecznie! czarnobiala 1 maja 2021 uwielbiam admin 4 maja 2021 …cieszy mnie to Dziękuję! Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Joanna
Smakowitości! Z takiego pieca to najlepsza!
Czy mogę prosić o przepis na ciasto?
Pozdrawiam słonecznie:)
admin
Robimy na oko, ale bazą zawsze był i jest przepis od J. Olivera.
https://www.jamieoliver.com/recipes/category/dishtype/pizza/
Pozdrawiam serdecznie!
czarnobiala
uwielbiam
admin
…cieszy mnie to
Dziękuję!