{before christmas } Grzybowa nastawiona. Jutro gotuję barszcz i kapustę z grochem. Pierogi i ryba w galarecie – są! Na koniec zostawiam kompot z suszu, makowca i smażoną rybę. Kuchnia tradycyjna, kresowa – bez żadnych zmian. 22 grudnia 2020 In Mikantor choinka christmas christmastree święta winter zima ← Previous post Next post → 1 Comment Ela 23 grudnia 2020 U nas też tradycyjniebarszcz dzisiaj dokończę i zrobię ciasto, …są pierogi i bigos..a jutro ryba i sałatka….pozdrawiam przedświątecznie Mimi Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Ela
U nas też tradycyjnie
barszcz dzisiaj dokończę i zrobię ciasto, …są pierogi i bigos..a jutro ryba i sałatka….pozdrawiam przedświątecznie Mimi