{pańskie wafle}

Na Dziady – słowiańskie Święto Przodków, przygotowaliśmy na ogniu pańskie wafle. Tłuściutkie, słodkie i chrupiące do granic możliwości. Słowem: delicje! Pańskie wafle uznajemy za nasz specjał i jeden z najlepszych, przesłodkich smaków! Tym frykasem powoli kończymy sezon na skansenie.

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. Kochana, a da się je upiec na patelni na zwykłej kuchence gazowej? Wiem, że to nie będzie to samo, ale może chociaż namiastka?

  2. Niestety nie. Szkoda byłoby składników. To jest milimetrowo cienkie ciasto. Piecze się w ponad 350 st.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.