{pickled garlic} Ostatnio rozsmakowaliśmy się w rosyjskim kiszonym czosnku. Doskonały smak. Doskonała przedziwność. 29 września 2021 In Mikantor autumn food foodies kitchen organicfood slow slowfood slowlife table ← Previous post Next post → 2 Comments Barbara 30 września 2021 Nie kisiłam jeszcze czosnku….żałuję, bo czytam , że to cudowny antybiotyk! Wypróbuj koniecznie:-). admin 5 października 2021 Tak, tak – to cudowny antybiotyk. Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Barbara
Nie kisiłam jeszcze czosnku….żałuję, bo czytam , że to cudowny antybiotyk! Wypróbuj koniecznie:-).
admin
Tak, tak – to cudowny antybiotyk.