{pierogi with fruits} Rozczulający pyszny obiad pod gruszą. Pierogi z jagodami, palonym masłem i cynamonem. 5 września 2020 In Mikantor folk food foodies kitchen lato organicfood Polska slowfood slowlife summer sweet table ← Previous post Next post → 1 Comment Barbara 7 września 2020 Ooooo! Dobrze, że przypomniałaś :-). trzeba sięgnąć do zamrażarki po zapasy! A z cynamonem i palonym masłem nie jadłam… Trzeba wypróbować. Buziaki. Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Barbara
Ooooo! Dobrze, że przypomniałaś :-). trzeba sięgnąć do zamrażarki po zapasy! A z cynamonem i palonym masłem nie jadłam… Trzeba wypróbować
. Buziaki

.