{pizza casa} Ostatnio szczególnie wpłynęły na mnie dwa rodzaje pizzy. Pierwsza, z ziemniakami – „pizza con patate”. Druga to pizza z karczochami. 12 lipca 2021 In Mikantor cooking fire fire folk food foodies kitchen lato organicfood oven pizza slow slowfood slowlife summer ← Previous post Next post → 2 Comments Nika 18 lipca 2021 Marzy mi się kolejna Wasza książka, z taką właśnie kuchnią❤️ admin 19 lipca 2021 Niestety, ale naszą mała działalność wydawnicza – upadła. Ograniczenia, brak targów – to wszystko zniszczyło nas. Zresztą jak wiele innych małych firm. Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Nika
Marzy mi się kolejna Wasza książka, z taką właśnie kuchnią❤️
admin
Niestety, ale naszą mała działalność wydawnicza – upadła.
Ograniczenia, brak targów – to wszystko zniszczyło nas. Zresztą jak wiele innych małych firm.