{pizza day} Na pierwszy dzień wiosny była pizza z pieca. Pogodę mamy przepiękną. Żadne tam takie – „w marcu jak w garcu”. Można zjeść pod chmurką i nawet na chwilę zdjąć skarpetki i buty. 25 marca 2022 In Mikantor cooking fire fire food foodies O&S organicfood oven pizza slowfood slowlife table ← Previous post Next post → 2 Comments Barbara 30 marca 2022 Pizza pieczona w piecu i zajadanie jej na świeżym powietrzu….większego rarytasu nie trzeba😋. admin 1 kwietnia 2022 Zgadza się! To jest niebo w buzi :-))) 😋 Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Barbara
Pizza pieczona w piecu i zajadanie jej na świeżym powietrzu….większego rarytasu nie trzeba😋.
admin
Zgadza się! To jest niebo w buzi :-)))
😋