{pizza di patate} Pizza z ziemniakami. Hm… może wydawać się nieco zaskakującym połączeniem, ale we Włoszech taka wersja nie jest niczym nadzwyczajnym, więc to nic nowego. I dobrze! 26 kwietnia 2021 In Mikantor campfire cooking fire fire food foodies herbs kitchen O&S organicfood oven pizza slow slowfood slowlife ← Previous post Next post → 2 Comments Aga 26 kwietnia 2021 A to ciekawość … jakby powiedział Patryk 😁 8 dotarła , właśnie ją chłonę ♥️♥️♥️ Przytulam 😘 admin 26 kwietnia 2021 He, he! Fajnie Patryk powiedział 😘 Ściskam Was mocno, mocno! Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Aga
A to ciekawość … jakby powiedział Patryk 😁
8 dotarła , właśnie ją chłonę ♥️♥️♥️
Przytulam 😘
admin
He, he! Fajnie Patryk powiedział 😘
Ściskam Was mocno, mocno!