{polenta cake} Żółtozłociste ciasto z polentą. Puszyste, maślane i bardzo włoskie. Idealne na dziś. 27 listopada 2020 In Mikantor coffee dolci folk food foodies herbs kitchen organicfood slow slowfood slowlife sweet table ← Previous post Next post → 4 Comments Ela 28 listopada 2020 Mimi wspaniale wygląda!Ja dzięki Twojej inspiracji piekę murzynka St. Delfour i keksa z Ladurée…wydrukowalam Twoje przepisy i przechowuję piekąc w święta😊😚dziękuję… admin 28 listopada 2020 Niesamowite! To ja już nie piekę tego murzynka, a Ty tak. Co za radość 🙂 Za to keks Laduree – zawsze na Gwiazdkę. Dziękuję Ci za ten uroczy komentarz! Ela 28 listopada 2020 To ja dziekuję za INSPIRACJE😍❤ admin 28 listopada 2020 Och, to takie miłe 🙂 Dzięki raz jeszcze! Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Ela
Mimi wspaniale wygląda!Ja dzięki Twojej inspiracji piekę murzynka St. Delfour i keksa z Ladurée…wydrukowalam Twoje przepisy i przechowuję piekąc w święta😊😚dziękuję…
admin
Niesamowite!
To ja już nie piekę tego murzynka, a Ty tak. Co za radość 🙂
Za to keks Laduree – zawsze na Gwiazdkę.
Dziękuję Ci za ten uroczy komentarz!
Ela
To ja dziekuję za INSPIRACJE😍❤
admin
Och, to takie miłe 🙂
Dzięki raz jeszcze!