{polenta cake} Żółtozłociste ciasto z polentą. Puszyste, maślane i bardzo włoskie. Idealne na dziś. 27 listopada 2020 In Mikantor coffee dolci folk food foodies herbs kitchen organicfood slow slowfood slowlife sweet table ← Previous post Next post → 4 Comments Ela 28 listopada 2020 Mimi wspaniale wygląda!Ja dzięki Twojej inspiracji piekę murzynka St. Delfour i keksa z Ladurée…wydrukowalam Twoje przepisy i przechowuję piekąc w świętadziękuję… admin 28 listopada 2020 Niesamowite! To ja już nie piekę tego murzynka, a Ty tak. Co za radość Za to keks Laduree – zawsze na Gwiazdkę. Dziękuję Ci za ten uroczy komentarz! Ela 28 listopada 2020 To ja dziekuję za INSPIRACJE admin 28 listopada 2020 Och, to takie miłe Dzięki raz jeszcze! Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Ela
Mimi wspaniale wygląda!Ja dzięki Twojej inspiracji piekę murzynka St. Delfour i keksa z Ladurée…wydrukowalam Twoje przepisy i przechowuję piekąc w święta
dziękuję…
admin
Niesamowite!
To ja już nie piekę tego murzynka, a Ty tak. Co za radość
Za to keks Laduree – zawsze na Gwiazdkę.
Dziękuję Ci za ten uroczy komentarz!
Ela
To ja dziekuję za INSPIRACJE

admin
Och, to takie miłe
Dzięki raz jeszcze!