{prozaiki} W piecu chlebowym upiekliśmy także prozaiki, które suto polaliśmy miodem nektarowy z letniego miodobrania. Ten specjał szybko znikał ze stołu. 19 lipca 2023 In Mikantor food foodies kramdar medieval organicfood skansen slavs sweet table ← Previous post Next post → 2 Comments Kasia 20 lipca 2023 Ślinka leci…pozdr. admin 25 lipca 2023 To prawda. Były pyszne 🙂 Całuski! Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Kasia
Ślinka leci…pozdr.
admin
To prawda. Były pyszne 🙂
Całuski!