{ricotta} Ile mleka – tyle sera. Oto mój najmniejszy ser zwarowy z dodatkiem serbskiej papryki z Martonoš. 16 sierpnia 2023 In Mikantor food foodies kitchen organicfood slow slowfood table wood ← Previous post Next post → 2 Comments Looka 17 sierpnia 2023 Wygląda pięknie i pewnie smakuje obłędnie! admin 21 sierpnia 2023 Och, mówię Ci, smakuje tak delikatnie. Muślinowo 🙂 Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Looka
Wygląda pięknie i pewnie smakuje obłędnie!
admin
Och, mówię Ci, smakuje tak delikatnie. Muślinowo 🙂