{rustic open fireplace} Od rana gotujemy na otwartym ogniu. Na pierwszy rzut idą – jajka z kominka. 30 października 2021 In Mikantor breakfest bred cooking fire fire fireoflove folk food foodies holiday kitchen morning organicfood slow slowfood slowlife wood ← Previous post Next post → 2 Comments BARBARA 1 listopada 2021 U Was jak zawsze prosto i smacznie i z wielkim sercem:-). Cudny macie Tam Czas….wiec korzystajcie i cieszcie sie soba:-). Pozdrawim cieplutko:-). admin 2 listopada 2021 Dzięki, dzięki WIELKIE Basiu ❤️ PS My już w domu, ale zdjęć i wspomnień mam bardzo dużo. Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
BARBARA
U Was jak zawsze prosto i smacznie i z wielkim sercem:-). Cudny macie Tam Czas….wiec korzystajcie i cieszcie sie soba:-). Pozdrawim cieplutko:-).
admin
Dzięki, dzięki WIELKIE Basiu ❤️
PS My już w domu, ale zdjęć i wspomnień mam bardzo dużo.