{slow bread} Lekko wilgotny, pachnący orkiszem, z chrupiącą skórką dookoła. Po prostu pyszny. Ulubiony. Tartine bred. 20 sierpnia 2020 In Mikantor beslowly bread breakfast-people cabin chleb folk food foodies kitchen linen O&S organic organicfood Polska slow slowfood slowlife table Tartine bread ← Previous post Next post → 5 Comments Barbara 20 sierpnia 2020 Cudowne są Wasze bochenki…i tak pięknie o nim piszesz❤. Ja tez dzisiaj piekłam swoje chlebki❤. Zawsze mi środkiem pękają i uwielbiam odrywać chrupiącą skórkę. Domowy chleb niezastąpiony🙏. Dobrej nocy Kochani❤. Kasia 24 sierpnia 2020 Pachnie 🙂 admin 24 sierpnia 2020 Miło mi ❤ admin 24 sierpnia 2020 Niezastąpiony i jedyny słuszny. Kupne pieczywo jest coraz gorsze. Niestety. Marilyn 3 października 2020 👌😋👌😋👌😋👌 Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Barbara
Cudowne są Wasze bochenki…i tak pięknie o nim piszesz❤. Ja tez dzisiaj piekłam swoje chlebki❤. Zawsze mi środkiem pękają i uwielbiam odrywać chrupiącą skórkę. Domowy chleb niezastąpiony🙏. Dobrej nocy Kochani❤.
Kasia
Pachnie 🙂
admin
Miło mi ❤
admin
Niezastąpiony i jedyny słuszny.
Kupne pieczywo jest coraz gorsze. Niestety.
Marilyn
👌😋👌😋👌😋👌