{smoked sardines} Przekąska bosmana i tyle w temacie. 16 grudnia 2020 In Mikantor 44Sardine Baltic Sea Bałtyk food foodies kitchen marine table ← Previous post Next post → 2 Comments aga 16 grudnia 2020 Zagrałyśmy się , u mnie też dzisiaj były ☺️ Zawsze mi się będą kojarzyć z rodzicami , szczególnie z mamą i Pobierowem, z zapachem rozgrzanego piachu i sosen … Patrz jak gładko przeszłam od sardynek do wczasów w Pobierowie 😀 admin 17 grudnia 2020 Dziękuję Ci za podzielenie się ciepłymi i pięknymi wspomnieniami ❤ Ach, Pobierowo. Dla mnie to miejsce to również ogrom wspomnień. Ściskam mocno :* Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
aga
Zagrałyśmy się , u mnie też dzisiaj były ☺️
Zawsze mi się będą kojarzyć z rodzicami , szczególnie z mamą i Pobierowem, z zapachem rozgrzanego piachu i sosen …
Patrz jak gładko przeszłam od sardynek do wczasów w Pobierowie 😀
admin
Dziękuję Ci za podzielenie się ciepłymi i pięknymi wspomnieniami ❤
Ach, Pobierowo. Dla mnie to miejsce to również ogrom wspomnień.
Ściskam mocno :*