{the best raw cacao} Miedziany garnek, cicho buchający ogień i powietrze przesycone wiosennym deszczem. Och, mało jest rzeczy lepszych od gorącego kakao. 15 maja 2020 In Mikantor beslowly cabin campfire cooking fire copper dolci fire folk food foodies garden kitchen nature O&S organic organicfood slow slowlife sweet table vintage ← Previous post Next post → 2 Comments Martyna 16 maja 2020 Kiedyś na Śląsku, gdy było biednie, kakao robiło się z łusek kakaowca gotowanych w mleku. Do dziś można je kupić. admin 17 maja 2020 Ooo, nie wiedziałam! Łuski kakaowca to dobra sprawa, bo to nieoczyszczone ziarno. To jest zdrowe! Moc uścisków :*** Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Martyna
Kiedyś na Śląsku, gdy było biednie, kakao robiło się z łusek kakaowca gotowanych w mleku. Do dziś można je kupić.
admin
Ooo, nie wiedziałam! Łuski kakaowca to dobra sprawa, bo to nieoczyszczone ziarno.
To jest zdrowe!
Moc uścisków :***