{wild green salad} Pierwsze zbiory ostrogowca jadalnego i kwiaty jarmużu, które smakują jeszcze lepiej niż liście. 13 maja 2021 In Mikantor copper folk food foodies garden green kitchen nature O&S organic seeds organicfood slow slowfood slowlife spring table wiosna ← Previous post Next post → 2 Comments Barbara 16 maja 2021 Ajjjj!!!Nie wiedziałam,że kwiaty jarmużu są jadalne….ale to prawda, że człowiek całe życie sie uczy;-). Teraz żadnemu kwiatu nie przepuszczę😂. admin 18 maja 2021 Są tak pyszne, że brak słów. Trochę jak malutkie brokuły. Jedź na surowo i ciesz się z tego boskiego smaku! S m a c z n e g o ! Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Barbara
Ajjjj!!!Nie wiedziałam,że kwiaty jarmużu są jadalne….ale to prawda, że człowiek całe życie sie uczy;-). Teraz żadnemu kwiatu nie przepuszczę😂.
admin
Są tak pyszne, że brak słów. Trochę jak malutkie brokuły.
Jedź na surowo i ciesz się z tego boskiego smaku!
S m a c z n e g o !